تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند خرده روایت‌هایی از خانواده‌ کسانی که اعضای بدن‌شان اهدا شد فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی سالانه حدود ۸ میلیون نفر در جهان، بر اثر عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف تنباکو جان می‌دهند  مروری چند پرونده پلیسی در مشهد| دستگیری از  کارگران با  دستگیری سارقان امدادرسانی اورژانس مشهد به ۴۰ فرد گرمازده در سه ماه نخست سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

۳۰۰ خانوار در روستای ابوالفضل خوزستان در آستانه آواره گی | می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند

  • کد خبر: ۴۰۹۶۹
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
۳۰۰ خانوار در روستای ابوالفضل خوزستان در آستانه آواره گی | می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند
داستان از این قرار بوده است که با شکایت بنیاد مستضعفان، مأموران انتظامی خیلی ناگهانی به‌سراغ اهالی این روستا می‌روند و خواهان بازپس‌گیری سکونتگاه‌های آن‌ها می‌شوند. سکونتگاه‌هایی که بنیاد مستضعفان حالا بعد از سکنی‌گزیدن سی‌چهل‌ساله اهالی آن، ادعای مالکیت آن‌ها را دارد
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ «شورای تامین استان، شهرداری و دادستانی گفته بودند این‌ها زمین خوار هستند وگرنه بنیاد مستضعفان زمین زیادی دارد که در تصرف مردم است، ولی در هیچ جا چنین رویه‌ای ندارد که قلع و قمع کند.» این‌ها بخشی از صحبت‌های پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان است که پیش از این هم به‌علت صحبت‌هایش درباره املاک بنیاد مستضعفان تیتر یک رسانه‌ها شده بود؛ او این صحبت‌ها را در واکنش به اتفاقات مربوط به روستای ابوالفضل گفت.

موضوعی که حتی یقه خبرنگار خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی را هم که برای اولین مرتبه این گزارش را رسانه‌ای کرد، گرفت. او بازداشت شد، اما اکنون با قید کفالت آزاد شده است.
«می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند.» این جمله‌ای از سوی یکی از ساکنان روستای ابوالفضل است. از چهارشنبه پنجم شهریور است که ویدئو و تصاویری از درگیری‌هایی در روستای ابوالفضل خوزستان، در نزدیکی شهر اهواز و کنار جاده کمربندی قدیم به اندیمشک، در فضای مجازی به چشم می‌خورد.
 
به‌ظاهر داستان از این قرار بوده است که با شکایت بنیاد مستضعفان، مأموران انتظامی خیلی ناگهانی به‌سراغ اهالی این روستا می‌روند و خواهان بازپس‌گیری سکونتگاه‌های آن‌ها می‌شوند. سکونتگاه‌هایی که بنیاد مستضعفان حالا بعد از سکنی‌گزیدن سی‌چهل‌ساله اهالی آن، ادعای مالکیت آن‌ها را دارد و از سویی دیگر، برخی اهالی روستا نیز اسنادی دارند که نشان می‌دهد حدود ۴۰ سال است که در این منطقه ساکن هستند. حالا در جریان رسیدگی به این اختلاف‌ها برای ۱۳۰ نفر از اهالی این روستا در دادگاه انقلاب پرونده‌هایی تشکیل شده است.
 
روابط عمومی بنیاد مستضعفان در همان روز پنجشنبه بیانیه‌ای را منتشر کرد و گفت به‌محض اطلاع از درگیری‌هایی که در این روستا رخ داده است، اجرای احکام صادرشده برای تخریب سکونتگاه‌های روستاییان متوقف شده است. در بخشی از این بیانیه آمده است: «به‌دنبال توقف اجرای احکام صادرشده، مقرر شد با همکاری کمیته امداد امام‌خمینی (ره) در ۲ هفته، خانواده‌های محروم ساکن این اراضی شناسایی شوند و پس از فراهم‌شدن زمینه انتقال این خانوار‌ها به منطقه‌ای مسکونی و تأمین هزینه پیش‌پرداخت مسکن این خانوار‌ها از سوی بنیاد مستضعفان، اجرای احکام قانونی درباره این اراضی انجام شود.»
 
اتفاقی که بهتر بود زودتر رخ بدهد و البته باید بنیادی‌تر به آن پاسخ داده شود که تقسیم اراضی روستا‌هایی که به بنیاد تعلق دارد، با چه سازوکار و بر چه مبنایی انجام می‌شود. سؤالی که سید پرویز‌فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان، در برنامه پرسروصدای تلویزیونی‌اش هم پاسخ مشخص و دقیقی به آن نداد. با این حال هرچه که هست خیلی‌ها به همین راه حل بنیاد مستضعفان هم انتقاد دارند. اینکه مردم ۴۰ سال است در این منطقه زندگی می‌کنند و حالا تغییر محل سکونت آنان هزینه اضافی است.

روستای ابوالفضل نزدیک به ۳۰۰ خانوار دارد و محرومیت آن چیزی نیست که بخواهد از چشم‌ها و نگاه‌ها دور یا مخفی بماند. به‌گفته نماینده مردم روستای ابوالفضل، مردم این روستا سال‌های زیادی است که در این منطقه ساکن هستند و ملکیت این زمین به قبل از انقلاب برمی‌گردد. با این حال، به دلیل ادعای مالکیت بنیاد مستضعفان، خدماتی دریافت نمی‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->